Recensie | Gaby Rasters – Nooit meer bang

Hier is hij dan, mijn eerste boekrecensie.
Ik wilde dit al langer, maar ik durfde nooit tot ik laatst begon te kletsen met een collega over boeken en ik erachter kwam dat zij dus ook erg van boeken lezen houdt en haar eigen blog over boeken heeft.
Kamelia van Het boekenatelier spoorde mij dan ook aan om eindelijk eens hieraan te beginnen, want wie niet waagt wie niet wint.

Titel: Nooit meer bang
Auteur: Gaby Rasters
Uitgever: Z&K
Genre: roman en feelgood
Verschijningsdatum: maart 2018
Aantal pagina’s: 256 pagina’s
Taal: Nederlands
Aantal sterren: ★★★★☆

“Recensie | Gaby Rasters – Nooit meer bang” verder lezen

Mijn doelen voor het jaar 2020 met aanpassingen.

Het is alweer april. We hebben alvast 1/4e van het jaar gehad en toch wil ik met jullie mijn doelen voor 2020 delen. Ondanks dat ik nooit in goede voornemens geloof, is het wel goed om doelen te hebben, waar je naar kan kijken en herinnerd wordt door het jaar heen wat je wilt bereiken.Wat waren mijn doelen begin januari 2020 en is er ondertussen alweer wat bijgesteld of aangepast?

“Mijn doelen voor het jaar 2020 met aanpassingen.” verder lezen

Echte kroegtijgers ontmoeten?

Iets wat ik al sinds de eerste kattencafé in Nederland graag zou willen is eentje die in de buurt zit. Eentje waarvoor je niet uren lang in de trein hoeft te zitten om een paar katten te kunnen kroelen. Want dat is toch wel één van de leukste activiteiten waar ik mijn dag mee kan vullen! Nu komt er eentje in Goes en ik zou je daar graag wat meer over willen vertellen.

img_0719

Het nieuwe kattencafé heet Kat & Schotel en die gaat komen in Goes. Zoals bekend bij mijn meeste vrienden ben ik gek op katten 😍😍 kan geen genoeg van ze krijgen, daarom kan ik niet wachten tot het half 2017 is. Dan zal het café opengaan.

img_0709

Hier zie je een groot gedeelte van alle presentjes die ik besteld heb door te doneren. Tot 31 januari kon je voor elke donatie voor een bepaald bedrag presentjes bestellen. Chantal en Quinta wilden op deze manier de donateurs extra bedanken voor hun bijdrage. Super leuk toch!

img_0724

Kijk nou hoe leuk!

img_0705


In een van de envelopjes zat er een extra presentje voor onze poes Dreumes. Quinta en Chantal hebben er echt werk ingestoken om alles in te pakken. Ze gebruiken vrolijke verpakkingen en zorgen dat het logo overal bij te zien is.

img_0704

Hier zie je extra duidelijk de snoepjes voor Dreumes en twee armbandjes. Leuk als verjaardagscadeautje!

img_0701

Dreumes was er als de kippen bij toen ze doorhad dat er snoepjes bijzaten voor haar. Wat een dropje is het toch.

img_0707

Tijdens de Serious Request had het kattencafé een Serious Recats, Een week lang hadden ze veilingen waarop je kon bieden zoals een exclusieve meet&greet met de toekomstige kroegtijgers die Kat&Schotel zullen bewonen. Dat kon ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan, dus heb ik geboden. Gelukkig heb ik gewonnen en mag ik samen met drie anderen 2 uur lang een à twee weken voor de opening gezellig met de katten kroelen en krijgen we een hapje en een drankje.

image

Tot slot kreeg ik onverwachts nog een pakketje binnen van de dames, daarin zat deze lieflijke oorbellen. Dreumes was er meteen benieuwd naar en kan niet wachten om ze haar toe te eigenen. Heb ze maar snel verstopt, anders krijg ik ze nooit meer terug haha!

Doneren kan nog altijd door hier te klikken. In 7,5 week hebben de dames €6.402 weten op te halen. Een enorm bedrag! Dat is toch alweer 53.4%. Mocht je ook zoveel van katten houden, kijk dan snel even op hun site. Ze hebben ook social media kanalen! Die kan je hier vinden TwitterFacebook en Instagram

Vele poezegroetjes van Dreumes en

img_0059

Wishlist | Kookboeken #3

Ik hou van boeken én van koken. Wat combineert deze twee dingen beter dan kookboeken? Precies dat dacht ik ook! In dit artikel laat ik je een derde paar kookboeken zien die ik nog graag zou willen aanschaffen!

Het bovenste kookboek is een vegetarisch/ veganistisch kookboek. Zie je al een patroon? 😛
Het tweede kookboek wil ik graag hebben, omdat ik de dames echt leuk vind om te volgen en ik benieuwd ben naar hun kookboek. Zeker omdat het als het goed is allemaal recepten zijn met 5 ingrediënten of minder! Ik zou verwachten dat het vrij makkelijk te bereiden is dan.
Thug kitchen is een berucht boek als ik het intenet mag geloven. Recepten met bewoording waar je u tegen zegt. Schijt aan alle netheden en morele waarden. Geschreven zoals iedereen af en toe een recept zou willen verwoorden. GEWELDIG!

Ben jij ook zo benieuwd naar één of meer van deze kookboeken of heb je er al eentje van?

Liefs,

img_0059-1