bySarienfeestweek: win een boekenbon voor een boek naar keuze [gesloten]

Als er iets ontspannends is, dan is het wel lekker lezen. Het liefst met een dekentje, warme thee of chocolademelk en dat het regent buiten. #teamherfst hierzo! Hoe leuk dat je vandaag een boekenbon ter waarde van €15,- kan winnen?!

Zelf doe ik mee aan een challenge waardoor ik in heel de maand september geen boeken mag kopen. Echter betekend dat niet dat ik geen boekenbon kan weggeven.

Aangezien ik jullie veel leesplezier gun kan je een boekenbon ter waarde van €15 winnen.

Ik ben benieuwd welke boeken jullie lezen, van welke genres je houdt of dat je nog leuke boeken tips voor mij hebt.

Hoe doe ik dan mee Saar?

Heel simpel!

 • Volg mij op instagram
 • Laat een reactie achter onder deze blogpost dat je meedoet met de winactie. (Laat ook weten hoe je op instagram heet)

  Extra kans maken?
 • Deel deze instapost in je stories en tag mij (bySarien)
 • Tag 2 vrienden onder mijn instapost die volgens jou ook geïnteresseerd zullen zijn.

Deze actie loopt tot en met zondag 13-9-2020 23.59 uur.
Op maandag 14-09-2020 wordt de winnaar gekozen.

Let op! De winnaars worden op volgorde van het online zetten van de winacties getrokken.
Je kan in deze hele week één keer winnen en de winacties kunnen niet geruild worden.
De winnaars hebben 24 uur om te reageren na de bekendmaking, anders gaat de prijs naar iemand anders

35 antwoorden op “bySarienfeestweek: win een boekenbon voor een boek naar keuze [gesloten]”

 1. Voor mij is er niets ontspannender dan wegkruipen met een boek. Op vakantie heb ik dan ook 22 boeken weggewerkt in 14 dagen… ik lees het liefst thrillers of chick lit. Lezen zit zo in mijn systeem dat ik zelfs zelf een boek heb geschreven!

  Ik doe dus graag mee met de actie! Ik volg je op insta (bolthoff) en deel de actie met liefde!

 2. Oeehhh dit wil ik ook! Haha. Door het vroege opstaan meer tijd om te lezen, en bijna door mn boeken heen 😉
  Insta weet je wel, haha, wederom @christinedevogel

   1. Hier ook een echte lees verslaafde! Het liefst thrillers en inderdaad boekenbonnen zijn het ideaalste cadeau. Dat komt altijd van pas.. vooral als er net nieuwe delen van series uit zijn gekomen die je graag leest (Fifty Fifty is een voorbeeld) 😉 doe dan ook graag mee met deze actie.

 3. Leuk! Ik doe mee ? Ben een echte boeken verzamelaar, lees er altijd een stuk of 5 tegelijk en probeer daar wel verandering in te brengen nu.. Lees vaak in de trein (reis 3x per week twee uur op een dag) en savonds nog even in bed. En zometeen neem ik er een mee naar een café, dat vind ik ook fijn. Genres, hmm, het zijn vooral informatieve boeken (fysiologie, spiritualiteit, zelfhulpboeken, voeding en veganisme) en soms ook een fictie boek, ben nu bezig in “norwegian wood”, mooi geschreven ? Aanraders, als je meer wil weten over vruchtbaarheid is “taking charge of your fertility”, luchtig geschreven en enorm interessant! Verder vond ik “sapiens” echt goed, maar ik kan er wel veel meer aanraden haha.. Nu ben ik ook bezig in “verslaafd aan liefde”, ben helemaal gefascineerd en enorm nieuwsgierig naar de rest van het boek. Kan bijna zelf een blog beginnen hahaha sorry voor de mega reactie ?

  1. Heerlijk je lange reactie! Je enthousiasme spreekt uit je bericht ?
   De trein is echt het ideale vervoersmiddelen om te lezen.

   Wat heerlijk dat je straks naar een café gaat met een boek, dat wil ik ook nog een keer gaan doen.
   Ik ga je aanraders noteren en als jij een blog wilt beginnen over alle boeken die je leest, ga ik je zeker volgen! ?

 4. Ik ben echt dol op lezen! Het liefst lees ik fantasy, maar ook thrillers of (Zweedse) detectives, ik houd wel van spanning =)

 5. Op de momenten dat mijn dochtertje slaapt of zoet aan het spelen is lees ik graag een goed boek! Dus met deze mooie bon kan ik mezelf weet trakteren op een nieuwe boek ? Samen met een groepje vriendinnen en mede mama’s delen we voort onze favoriete boeken uit erg leuk @mama_vanJulia

 6. Natuurlijk doe ik mee! Lezen is toch wel een van de heerlijkste hobby’s die je kunt hebben denk ik. Ik hou van spirituele boeken, zelfhulpboeken, ben gek op de boeken van Haruki Murakami (lees nu de dikke pil 1q84, echt een beleving), boeken over de natuur (zowel non fictie als fictie, ik vond bijvoorbeeld Het hart van alle dingen van Elizabeth Gilbert ook fantastisch), eigenlijk van alles!
  Oh jaaa en mijn Instagram ken je: tamara.verkerk 🙂

 7. Het blijft feest! Een maand geen boek kopen, wat een uitdaging! Ik lees er wel eentje extra voor jou, hoor! Als student Geneeskunde vind ik het maar al te lekker om af en toe m’n gedachten te verzetten en mee te gaan in een spannende thriller. Ik ben nu bezig in het boek ‘Verzwegen’ van Karin Slaughter. Aanrader!! Zin om met deze boekenbon weer een nieuw exemplaar aan te schaffen: als arme student is het toch weer elke keer een kleine investering. Duimen!

 8. Wat een uitdaging om een maand lang geen boeken te kopen! Ik houd echt van alle genres, maar ga voornamelijk voor romans/feelgood, thrillers, New Adults en Young Adults en zo kom ik al op zo’n 75 gelezen boeken dit jaar (oops). Maar daar kunnen er zeker nog wel wat bij. 🙂 Ik volg je via @judithblogtsolo.

 9. Ik doe graag mee. Ik heb al op Instagram gereageerd onder mijn naam @vero_koukleum.nl daar.
  Wat een heerlijke actie. Ik kan er zo van genieten om met een boekenbon naar de boekhandel te gaan en lekker tussen de boeken te struinen welke ik ga kopen….

  May een hele maand geen boeken kopen? Hoe houd je het vol?

  1. Leuk dat je meedoet Veronique!
   Heerlijk inderdaad om in een boekenwinkel te struinen op zoek naar hét boek dat je die dag gaat meenemen ?
   Eerlijk gezegd weet ik ook nog niet hoe ik een maand geen boeken kopen ga volhouden, maar we gaan het zien ?

 10. Altijd welkom een boekenbon, dol op lezen en verslind boeken bij de vleet. Een maand geen boeken kopen zou een straf zijn
  berendina4713 op instagram

 11. Ooh zo leuk dit! Ik denk dat je al mijn boeken via Goodreads wel voorbij ziet komen, ik hou enorm van fantasy series en lees ook veel non-fictie boeken om dingen te leren. Ik heb nog zoveel boeken die ik wil lezen dus deze boekenbon zou zeker van pas komen!

 12. Wat een ontzettend leuke actie zo zeg voor je verjaardag. Er is niks fijners dan lezen, dus ik doe graag mee. Mijn insta is: @hetboekenatelier ?

Laat een reactie achter: