Create it your own way TAG

Judith en Maaike liepen al een tijdje met het idee om een eigen tag te bedenken. Dat plan hebben ze samen in 2014 gerealiseerd. Daar is deze tag uitgekomen! Ben je net zo benieuwd als ik? Lees dan snel verder!

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

Mijn geurkaars zou denk ik sowieso naar drop ruiken. Ik hou van drop, van kleins af aan al. Toen we klein waren kregen we elk jaar van sinterklaas een grote zak samengestelde drop. Natuurlijk was het niet Sinterklaas maar mijn lieve moeder (shoutout voor mijn mama💋). Mijn moeder haalde elk jaar zeker een paar kilo drop en stelde zo zakken voor ons samen en blij dat we ermee waren! Vanaf dat ik mij kan heugen is de liefde er dus al voor drop en dat zal altijd blijven, daarom een geurkaars die ruikt naar drop. Even wegdromen naar al die leuke Sinterklaas jaren met de geur van extase verpakt in kleine dropjes 😍

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Goh, er zijn al zo ontzettend veel verschillende tinten en kleuren! Ik zou denk ik een nagellak willen hebben die zich aanpast aan je emotie. Mocht je een persoon zijn met enorm veel emotionele schommelingen op een dag heb je enorm veel verschillende tinten op een dag. Elke keer weer een verrassing! Hoe gaaf is dat?!

Als je een beauty product kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Het zou een veganistisch masker zijn voor de mensen die zelfs de meest gevoelige maskers niet kunnen hebben in verband met brandend gevoel. Zo zou mijn vriend eindelijk ook eens van een heerlijk masker kunnen genieten zonder last van zijn huid te krijgen.

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?

Jeetje een boek schrijven.. dat is lastig hoor! Waarschijnlijk een autobiografie of misschien een kookboeken met af en toe persoonlijke verhalen ertussen. Anders zou ik het ook niet weten 😂

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?

Overduidelijk de dames van de serie ‘pretty little liars’, Tyler Blackburn en Keegan Allen. Allemaal mensen van dezelfde serie dus. 😜

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Mijn winkel zou er eerder uitzien als een gezellig cafeetje met allemaal fleecedekens en kussens. Zodat je allemaal chillhoekjes hebt. Je zou kopjes thee kunnen bestellen. Heel veel taart, wel allemaal lactosevrij en een groot gedeelte veganistisch. Moeten natuurlijk ook aan al die lieve diertjes denken. 🐱💋 Misschien ook wel avondmaaltijden en alles een optie on the go!

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

De robot zou kunnen stoffen, afwassen en strijken. Dat zijn wel de dingen in het huishouden wat ik het minst tof vind. Als ik minder aan mezelf zou denken en meer aan anderen, zou de robot allerlei ziektes kunnen oplossen.

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het zijn?

Een app waarmee ik slapend rijk zou kunnen worden. 😂

Als je zelf een dier zou mogen fokken, welke, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?

Mijn dier zou een katachtige zijn. 🐱 Hij/zij zou veganistisch eten om anderen niet te hoeven doden. Het zou kunnen vliegen, zwemmen, klimmen etc. Hij/zij zou communiceren met elk ras via telepathie en wanneer het zijn of haar behoefte zou moeten doen, laat hij of zij glitter achter in alle kleuren van de regenboog. 🌈✨

Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?

Als ik een superheld zou zijn, zou ik de gave willen hebben om mensen die dood gaan een extra dag te kunnen geven met hun geliefden om afscheid te kunnen nemen.

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?

Het schoolvak zou bestaan uit dingen die later goed van pas komen. Zoals hoe je belastingaangifte doet of de beginselen van koken.

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?

Goh een niet bestaande ijssmaak.. Bestaat er al pizza-ijs? Zo niet, dan sowieso pizza ijssmaak!

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?

Het zou een drankje zijn wat alle mooie herinneringen oproep en je die als een film laat zien. Het zou smaken naar geluk.

Als je zelf een emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Sinterklaas op de stoomboot met zijn paard Schimmel.

Als je een eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?

Het droomhuis zou absoluut staan in Nieuw-Zeeland! Het zou gemaakt zijn van hout en ander materiaal uit de buurt zodat het mooi opgaat in de natuur. Een soort luxe boomhut met aan de ene kant uitzicht op zee en aan de andere kant kan je direct het bos in kijken.

Liefs,

img_0059-1

Laat een reactie achter: