Mijn gelezen boeken in augustus, september en oktober 2020.

Elke maand hou ik bij hoeveel boeken ik lees. Aangezien de afgelopen maanden voor mij voorbij vlogen, deel ik dit keer meteen 3 maanden in een keer met jullie. Klaar voor het overzicht?

De eerste 20 dagen van augustus heb ik geen enkel boek open gehad, geen wonder dat ik deze maand dan ook bijna geen boeken uitgelezen heb. Toch wil ik mijn boeken wel met jullie delen, dus hier komen ze:

  1. Emma Gannon – Olive
  2. Monica Roos – Liefde of luchtkasteel?

In september ging ik er vanuit er weer vlotter doorheen te gaan. Niks was minder waar. Ik ben met een nieuwe studie op het werk begonnen en had geen behoefte om nog meer informatie tot mij te nemen. Dit resulteerde in weer twee boeken.
De volgende boeken heb ik dan toch nog gelezen:

  1. Maartje Bregman – De kracht van teruggeven Werkboek
  2. Rosie Walsh – Zeven perfecte dagen

Nou vind ik 4 boeken wel erg karig om te delen. Dus om jullie niet heel snel te vervelen, plak ik dan ook maar meteen mijn lijstje van oktober erbij.

  1. Judith Visser – Zondagsleven
  2. Iris Schlagwein – Vlieg vrij
  3. Vekabest – Auto rijbewijs verkeersregels
  4. Sosuke Natsukawa – Het verhaal van de kat die boeken wilde redden
  5. Arend van Dam – De diamant van Banjarmasin

De laatste dagen van oktober begon ik wel in boeken, maar sloeg ik na enkele bladzijden de boeken alweer dicht. Lezen wilde ik wel, maar het ging niet. Het enige waar ik wel mijn aandacht bij kon houden, waren zielige films op Netflix, waar ik lekker bij kon janken. We zullen zien hoe het in november zal gaan!

In totaal zit ik inmiddels op 66 boeken. Op Goodreads staat echter een lager getal, omdat niet alle boeken daarop staan. Ik heb even voor de gein gekeken naar Hebban, maar daar staan nog minder boeken op dan bij Goodreads.

Dus voorlopig blijft Goodreads nog steeds mijn voorkeur hebben!

Laat een reactie achter: