Mijn gelezen boeken mei 2021

Deze maand wist ik het lezen toch weer wat meer op te pakken, gelukkig. Ik moet zeggen dat de genres deze maand enorm verschillen. Van kinderboek tot thriller.
Benieuwd welke boeken ik verslonden heb en waar het over gaat? Lees dan snel verder.

Will McCallum – Hoe je stopt met plastic: De wereld veranderen met één plastic flesje

In dit boek krijg je tips voor elke kamer in je huis, voor onderweg en voor op je werk. Van een herbruikbare koffiebeker tijdens je dagelijkse treinreis tot hoe je een verjaardagsfeestje organiseert zonder plastic. Wat zijn de dingen die je zelf kunt doen? Plastic is hét probleem van onze tijd en dit boek helpt je op weg om zelf een verschil te maken, plastic flesje voor plastic flesje.

Michael Robotham – Meisje zonder leugens

Evie Cormac is een meisje zonder familie. Ze houdt haar identiteit al jarenlang geheim – alleen daardoor is ze veilig.
Maar forensisch psycholoog Cyrus Haven is vastbesloten erachter te komen wie Evie is en hoe ze zich verborgen kon houden in het huis waar een man werd doodgemarteld.
Intussen zijn machtige mensen op zoek naar Evie, de enge getuige van hun misdaden. Evie’s gave om te zien wanneer iemand liegt, helpt Cyrus bij hebt oplossen van een onmogelijke zaak. Hoe verder hij Evie’s verleden weet te ontrafelen, hoe meer hij haar blootstelt aan gevaar. Uiteindelijk zullen ze allebei moeten beslissen of het misschien beter is de monsters uit het verleden niet wakker te maken..

Courtney Maum – Echte liefde

Dit is Sloane Jacobsen: vervreemd van haar familie, een picture perfect-relatie met een social media ster, beste vrienden met de stem van haar zelfrijzende auto en internationaal succesvol trendwatcher.
De perfecte kandidaat om bij techgigant Mammoth de strijd om de virtuele consument te leiden.
Maar wanneer ze in dit online walhalla overal signalen opvangt dat echt contact de nieuwe trend is, zoekt haar machtige baas de confrontatie en begint Sloane te twijfelen aan haar eigen voorspellingen. Durft ze te kiezen voor wat ze zich al zo lang heeft ontzegt: liefde en verbinding?

Kiki Thorpe – Het wilde woud (the Never Girls #6)

Lainey’s dag begint slecht: ze is haar bril kwijt en dan heeft ze ook nog eens zwemles na school! Daarna kan ze pas naar het huis van Mia en Gabby om samen naar Nooitgedachtland te gaan. Haar vriendinnen mopperen behoorlijk op Lainey dat ze zo laat is. Vervolgens gaat ze tot overmaat van ramp ook nog bijna op het elfje Prilla staan. Lainey besluit in haar eentje het bos in te gaan, er gaat toch niets goed vandaag. Tot haar verbazing komt ze daar een groep wel heel speciaal uitziende jongens tegen. Zullen die haar dag misschien weer goedmaken…?

Deze maand 4 boeken, dat brengt het totaal nu op 19 boeken dit kalenderjaar.
Nog 33 boeken te gaan 😉

De boeken van de afgelopen maanden zal ik de komende weken met jullie delen. Want jullie missen nu natuurlijk nog een overzicht over de vorige vier maanden.

2 antwoorden op “Mijn gelezen boeken mei 2021”

Laat een reactie achter: