bySarienfeestweek: win een Equa drinkfles [gesloten]

Om te vieren dat ik dit jaar 27 wordt en mijn blog een nieuwe doorstart heeft gemaakt, heb ik iets nieuws het leven ingeroepen. Namelijk de bySarienfeestweek!

Dit betekent dat er elke dag, voor ZEVEN dagen lang winacties online komen te staan. Je mag je voor elke winactie opgeven.
Voor de eerste winactie om een Equa glazen drinkfles te winnen, lees je snel verder.

Equa drinkfles in de uitvoering Metallic Goud

Waarom een glazen drinkfles?

Een betere wereld begint bij jezelf. Gemiddeld bespaar je 217 plastic waterflessen (enkel gebruik) per jaar bij het gebruik van één enkele Equa drinkfles.

Zelf gebruik ik inmiddels alweer 4 jaar mijn Equa drinkfles en heb ik er en jaar geleden een extra gekocht om af te wisselen met siroop en water.

Niet alleen het design is mooi, maar je krijgt ook nog eens meer vocht binnen. Doordat je je fles bij je hebt en er 550ml in past, drink je automatisch meer dan wanneer je elke keer opnieuw naar de kraan moet lopen.

Laten we het belangrijkste ook meteen even niet vergeten.. je bespaart een hoop plastic (en geld) per jaar. In plaats van elke keer een nieuw plastic flesje te kopen, schaf je eenmalig deze fles aan en kan je vervolgens gebruik maken van water uit de kraan.

Vind je water uit de kraan een beetje saai? Dan voeg je een laagje siroop toe. Zo simpel kan het zijn.

Ja hallo, dit is glas. Dat breekt toch snel?!

Alles breekt als je gaat gooien natuurlijk..

Echter vertelde ik je net al dat ik mijn eerste Equa drinkfles alweer zo’n 4 jaar lang gebruik en deze ziet er nog als nieuw uit!

Equa glazen flessen zijn gemaakt van sterk borosillicaat glas. Verder draagt deze metallic gouden fles ook een hoesje van silicoon in de kleur olijfgroen. Hierdoor worden de eerste schokken opgangen, mocht je je fles toch ergens tegenaan laten stoten of laten vallen.
Verder is de fles 100% lekvrij.

Ik ben zo enorm tevreden of mijn eigen flessen in de uitvoeringen Peach tree en Monstera, dat ik graag jullie er een geef in de uitvoering Metallic Gold.

Equa drinkfles

Hoe kan je kans maken?

 • Volg mij op instagram
 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet met de winactie. (Laat ook weten hoe je op instagram heet)

  Extra kans maken?
 • Deel deze instapost in je stories en tag mij (bySarien)
 • Tag 2 vrienden onder mijn instapost die volgens jou ok geïnteresseerd zullen zijn.

Deze actie loopt tot en met zondag 13-9-2020 23.59 uur.
Op maandag 14-09-2020 wordt de winnaar gekozen.

Let op! De winnaars worden op volgorde van het online zetten van de winacties getrokken.
Je kan in deze hele week één keer winnen en de winacties kunnen niet geruild worden.
De winnaars hebben 24 uur om te reageren na de bekendmaking, anders gaat de prijs naar iemand anders.

21 antwoorden op “bySarienfeestweek: win een Equa drinkfles [gesloten]”

 1. Yeahhh fijne feestweek!!
  Echt een mooie fles!? ik ben ook een beetje huiverig voor glas, maar gezien jouw ervaring zal t wel echt sterk zijn! Deze wil ik wel winnen, is ook helemaal mijn kleur (als goudsmid;)) Veel succes met je blog! Groetjes Christine (@christinedevogel)

 2. Alvast van harte gefeliciteerd! Dat is echt een mooie fles zeg, ik doe graag mee met de winactie en ik volg je ook op instagram irizzzbakker

 3. Alvast gefeliciteerd! Dat ziet er uit als een mooie en fijne waterfles. Kan ik goed gebruiken bij mijn voornemen om meer water te drinken. Ik heb alleen geen IG… hopelijk mag ik toch een kansje maken.

 4. Yess I’m in! ?
  Je hebt echt een hele leuke spontane blog Sarina. Ik doe graag mee met deze winactie. Toevallig kan ik wel een glazen fles gebruiken. M’n ma heeft mijn vorige plastic drinkfles in de vaatwasser gedaan en je raadt het al… niks meer van over! Echt een hele uitkomst dat glas. Mooi design. En zeker handig op het werk!
  Veel plezier met het schrijven in je blog(s) xxx Madelon (@madelon_dingenouts)

 5. Alvast gefeliciteerd! Wat een leuke manier om het zo te vieren! Ik vind het echt een mooie fles en hij lijkt me ideaal voor onze dochter Elisa(12). Ze is net gestart op de middelbare en haar eerste ongelukje met haar drinkfles is al achter de rug. Resultaat: twee schriften kunnen weggooien een een uur boeken aan het föhnen geweest ?? Ben ook wel een beetje huiverig voor het feit dat het van glas is, maar hopelijk wel puber-proof! Insta: Marcia1981k

  1. Oh ik kan mij nog goed de struggles herinneren van het middelbaar. Zelf had ik altijd geplet fruit, waardoor m’n boeken onder het fruitsmurrie zaten ?
   Leuk dat je meedoet met de winactie Marcia!

Laat een reactie achter: