Mijn doelen voor 2020 update #3 en terugblik

Photo by Mikey Harris

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik jullie update over mijn doelstellingen 2020 heb gegeven.
Tijd voor de laatste update over het afgelopen jaar.

Wat heb ik gedaan?

Laten we beginnen met wat we ondertussen al weten.. het boeken lezen ging onwijs goed! Ondertussen heb ik tussen de 80 en 90 boeken gelezen. Dat is toch een hoop! Zeker voor mijn doen.

Ik vind dat ik een stap vooruit ben gegaan qua meer creativiteit vertonen. In 2021 gaat dat alleen nog maar meer worden, want ik heb al leuke plannen :).

Waar gewerkt word, wordt ook gerust.
Daar heb ik in december goed gebruik van gemaakt. Door de vakantie-uren die ik over had, heb ik verschillende dagen kunnen uitbesteden aan mijn collega’s die meer wilden werken en ik was in hun plaats vrij.
Met kerst en zeker de voorbereiding daarvan heb ik niks hoeven te doen. De cadeau’s had ik in mei en juni al ingekocht en ingepakt en hebben we dit alleen op eerste kerstdag gevierd. De andere dagen waren gewoon ‘normaal’.

Naast dat ik ‘niks’ aan mijn lichaam doe, behalve het voeden elke dag.
Stond ik twee weken geleden op de weegschaal en was ik toch een beetje aangekomen en dat was verrassend, want:
1. Dit had ik niet verwacht;
2. Ik had eerder het idee dat ik was afgevallen.
Dit was voor mij toch echt een vreugdevol moment en misschien als ik de stress tot een minimum probeer te brengen in 2021, dat dit zich dan verder ontwikkeld. Who knows.

Welke doelen heb ik niet gehaald?

Het sparen.. 2020 was voor bijna niemand succesvol wat sparen vertrekt. In ieder geval daar ga ik vanuit met alle ontslagen in het land. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik mijn baan wel mocht houden. Al gooide het gaan voor mijn rijbewijs (wat nu stilligt door de huidige lockdown) wel roetig het eten van het sparen.
Anders had er een stuk meer op mijn rekening gegaan. Laten we het een investering voor de toekomst noemen.

De zelfstudie is ook voor geen meter gegaan. De laatste maanden zijn voor mijn gevoel zo ontzettend snel gegaan. Ik had niet eens door dat het alweer eind december was tot we in het weekend voor Kerst zaten. Bizar.
In 2021 hier dus zeker aan gaan trekken.

Wat waren mijn doelen ook alweer?

Lees hier mijn vorige blogposts over mijn doelen van 2020:
Mijn doelen voor het jaar 2020 met aanpassingen.
Mijn doelen voor 2020 – update #2

Laat een reactie achter: