Echte kroegtijgers ontmoeten?

Iets wat ik al sinds de eerste kattencafé in Nederland graag zou willen is eentje die in de buurt zit. Eentje waarvoor je niet uren lang in de trein hoeft te zitten om een paar katten te kunnen kroelen. Want dat is toch wel één van de leukste activiteiten waar ik mijn dag mee kan vullen! Nu komt er eentje in Goes en ik zou je daar graag wat meer over willen vertellen.

img_0719

Het nieuwe kattencafé heet Kat & Schotel en die gaat komen in Goes. Zoals bekend bij mijn meeste vrienden ben ik gek op katten 😍😍 kan geen genoeg van ze krijgen, daarom kan ik niet wachten tot het half 2017 is. Dan zal het café opengaan.

img_0709

Hier zie je een groot gedeelte van alle presentjes die ik besteld heb door te doneren. Tot 31 januari kon je voor elke donatie voor een bepaald bedrag presentjes bestellen. Chantal en Quinta wilden op deze manier de donateurs extra bedanken voor hun bijdrage. Super leuk toch!

img_0724

Kijk nou hoe leuk!

img_0705


In een van de envelopjes zat er een extra presentje voor onze poes Dreumes. Quinta en Chantal hebben er echt werk ingestoken om alles in te pakken. Ze gebruiken vrolijke verpakkingen en zorgen dat het logo overal bij te zien is.

img_0704

Hier zie je extra duidelijk de snoepjes voor Dreumes en twee armbandjes. Leuk als verjaardagscadeautje!

img_0701

Dreumes was er als de kippen bij toen ze doorhad dat er snoepjes bijzaten voor haar. Wat een dropje is het toch.

img_0707

Tijdens de Serious Request had het kattencafé een Serious Recats, Een week lang hadden ze veilingen waarop je kon bieden zoals een exclusieve meet&greet met de toekomstige kroegtijgers die Kat&Schotel zullen bewonen. Dat kon ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan, dus heb ik geboden. Gelukkig heb ik gewonnen en mag ik samen met drie anderen 2 uur lang een à twee weken voor de opening gezellig met de katten kroelen en krijgen we een hapje en een drankje.

image

Tot slot kreeg ik onverwachts nog een pakketje binnen van de dames, daarin zat deze lieflijke oorbellen. Dreumes was er meteen benieuwd naar en kan niet wachten om ze haar toe te eigenen. Heb ze maar snel verstopt, anders krijg ik ze nooit meer terug haha!

Doneren kan nog altijd door hier te klikken. In 7,5 week hebben de dames €6.402 weten op te halen. Een enorm bedrag! Dat is toch alweer 53.4%. Mocht je ook zoveel van katten houden, kijk dan snel even op hun site. Ze hebben ook social media kanalen! Die kan je hier vinden TwitterFacebook en Instagram

Vele poezegroetjes van Dreumes en

img_0059

Laat een reactie achter: